Geceleri korku tünelini andırıyor

TAKİP ET

Karakoyun köprülü kavşağı projesinin ardından yeniden düzenlenen ve Süleymaniye Mahallesine geçişi sağlayan alt geçitte ışıklandırma sisteminin yapılamaması vatandaşlara korku dolu anlar yaşatıyor.

Karakoyunlu Mahallesi ile Süleymaniye Mahallesi arasındaki geçişi sağlayan alt geçit, yeniden yapıldı. Ancak alt geçitte ışıklandırma sisteminin yapılmaması vatandaşları da tedirgin ediyor.

Alt geçitte ışıklandırma sisteminin yapılmaması bölgenin akşam saatlerinde karanlığa gömülmesine neden olurken, buradan geçen vatandaşlar için de tehlikeli durum oluşturuyor. Öyle ki vatandaşlar gece saatlerinde buradan geçmeye korkarken, karanlıkta önünü bile göremiyorlar.

Korku tünelini andırıyor

Alt geçidin adeta korku tünelini andırdığını belirten mahalleliler, "Burada henüz ışıklandırma yapılmadığı için gece saatlerinde buradan geçmeye korkuyoruz. Etrafının da karanlık olması nedeniyle burası suç işlenmeye de müsait duruma geliyor. Vatandaşlar buradan geçince karanlıktan önünü bile göremiyor. Öte yandan buradan geçen vatandaşlara araçların çarpması tehlikesi de var. Her şeyden önce buranın aydınlatma çalışması yapılmalı." ifadelerini kullandılar. 

Mehmet Küçük / Urfa Değişim



alt geçit korku tüneli süleymaniye mahallesi ışıklandırma sistemi karakoyun köprülü kavşağı