Karakaş, Haliliye'ye hizmet için 'bende varım' dedi

TAKİP ET

Spor alanında gençler için yaptığı üstün başarılarla adından sıkça söz ettiren Şanlıurfaspor As Başkanı Reşit Karakaş, bu kez gençlerin geleceği için siyasete giriyor.

Yaptığı çalışmalarla adını duyuran Şanlıurfaspor As Başkanı Reşit Karakaş, 31 Mart 2023’te yapılacak olan yerel seçimlerde Haliliye Belediye Başkan Aday adayı olduğunu duyurdu.

Sanayi ve spor alanının her dalında görev alan Şanlıurfa’nın öz evlatlarından biri olan Karakaş, bu kez yerel seçimlerde yapacağı projelerle gençlere öncülük etmek için hazırlanıyor.

“HALİLİYE BELEDİYESİ İÇİN ADAY ADAYI OLDUM”

İş hayatı ve eğitim hayatına başladığı günden beri tek hayalinin gençlere istihdam sağlamak olduğunun altını çizen Karakaş, şunları kaydetti “Ben hiçbir zaman sporu bırakmadım ve bırakmamda, benim bir hedefim var Şanlıurfa'da istidamı sağlamak ve 8 yaşından beri hep hedeflerim büyük oldu. Şu an ise Haliliye Belediyesi için aday adayı oldum. Eğer Cumhurbaşkanımız bu yolda bize görev verirse Haliliye'yi daha iyi yerlere taşıyacağız. Belediyede de hedefim büyük olacak. İlk hedefim ise gençlik olacak. Gençlerin elinden tutup nereye götürebilirim düşüncelerim var.” dedi.

 “BİR GÜN BENDE ŞEHRİMİN GENÇLERİNE İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIM...”

Girdiği her sektörde rol model olan ve iyi kademelerde bulunduğunu aktaran Karakaş, “Sanayi alanında çırak olarak başladığım sektörde zamanla kurumsal işletmelerde fabrika müdürü, kalite kontrol müdürü ve genel koordinatörlük görevlerine kadar yükseldim. Şimdi Askon İş İnsanları Derneği’nde teşkilat başkanı olarak görevime devam etmekteyim. Şükürler olsun ki mesleğime dair tüm hayallerimi gerçekleştirdim ve şu an şahsıma ait fabrikada pek çok gencimizin evine ekmek götürmesine vesile olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. İş dünyasında elde ettiğim başarıların yanı sıra sporla da iç içe geçen bir hayatım oldu. Aktif bir şekilde oynadığım futbolla birlikte spor kulüp yöneticiliği görevlerini de başarıyla üstlendim. Spora verdiğim desteklerle gençlerimize sahip çıkmayı misyon edindim” ifadelerini kullandı.

“ŞANLIURFASPOR’A OLAN SEVDAM BAMBAŞKA”

Halen Şanlıurfaspor Yönetiminde As Başkanlık görevini yürüten Karakaş, sporu asla bırakmayacağını belirterek “Ben hiçbir zaman sporu bırakmadım ve bırakmamda, Şanlıurfaspor’a olan sevdam zaten bambaşka,  hayatımda azim ve emekle elde ettiğim başarılar sonrasında şimdi de Ak Partimizin çizdiği başarılı hizmet yolunda nadide şehrim Şanlıurfa’ya nasıl faydalı olurum kaygısıyla Haliliye’den aday olma yoluna heyecanla koyuldum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı “Türkiye Yüzyılı” kapısından geçtiğimiz bu tarihi süreçte ülkeme, şehrime ve Haliliye’ye layıkıyla hizmet edeceğime inancım sonsuzdur” diyerek sözlerini noktaladı.

Şanlıurfaspor As Başkanı Reşit Karakaş