Mangal ve şiş satışları da arttı

TAKİP ET

Kurban bayramı hazırlıkları sürerken, kurbanlarını kesecek olan vatandaşların mangal keyfi, mangal ve şiş satışlarını da artırdı.

Kurban bayramı için hazırlıklar devam ediyor. Bayramda kebap yapmak isteyen vatandaşlar, daha çok mangal ve kebap şişlerine yöneldi.

Seyyar Mangal Satıcısı Hacı Gül, Şanlıurfa denince akla kebap ve çiğköftenin geldiğini belirterek, her bir Şanlıurfalının kebap konusunda uzman olduğunu kebap ve damak zevkinin Şanlıurfalıların adeta genlerinde bulunduğunu söyledi.

Şanlıurfalı vatandaşların 3 ayda bir mangal yenilediğine dikkat çeken Gül, özellikle kurban bayramı öncesinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştığını belirterek, “Her kurban bayramı öncesinde mangal, kebap şişi ve bıçak satışlarımız artıyor. Kurban bayramını daha keyifli şekilde geçirmek isteyen Şanlıurfalılar, bu konuda şimdiden gerekli alışverişlerini yapmaya başladılar. Önce bıçak beğenen vatandaşlar ardından şiş ve mangal alarak takımı tamamlamış oluyorlar. Bu satışlar bizleri de sevindiriyor.” şeklinde konuştu.

Bülent Karaca / Urfa Değişim

seyyar mangal satıcısı hacı gül mangal ve şiş satışları da arttı kurban bayramı hazırlıkları mangal keyfi mangal ve şiş satışları Şanlıurfa