Nurullah Aras ve Fatma Gül Kekeç çiftinin mutlu günü

TAKİP ET

Urfa Değişim Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Aras'ın oğlu Nurullah Aras ile İbrahim Halil Kekeç'in kızı Fatma Gül Kekeç, cumartesi günü düzenlenen düğün merasimi ile hayatını birleştirdi. Çiftin nikahını Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat yaptı. Canpolat aynı zamanda damadın kirvesi oldu.

Cumartesi günü Şehitlik kır düğünü salonunda gerçekleşen düğün törenine ilçe belediye başkanları, siyasetçiler, çiftin akrabaları ve çok sayıda gazeteci katıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğüne Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Urfa Değişim Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Aras’ın oğlu Nurullah Aras’ın kirvesi oldu. Başkan Canpolat, düğün töreninde davetli misafirlerle tek tek tokalaşarak hoş geldin dedi.

Fatma Gül Kekeç ve Nurullah Aras’ın düğün şahitliğini ise Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu üyesi ve Urfanatik Gazetesi İmtiyaz sahibi Tahir Gülebak, Birecik Belediye Başkan yardımcısı Reşat Uzun ve Ak Parti Karaköprü ilçe Başkanı Sait Ağan yaptı. Çiftçin şahitliğini yapan isimler hayırlı olmasını ve mutluluklar diledi. Çiftçin aile cüzdanını ise Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, aynı anda her iki çifte teslim etti. Başkan Canpolat ise çifte Kur’an Kerim hediye etti.

İLETİŞİM BAŞKANI ALTUN'DAN TEBRİK MESAJI

Yoğun programı nedeniyle düğün merasimine katılamadığını telgraf atarak kutlayan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Aras ve Kekeç çiftine mutluluklar diledi.

BASIN İLAN KURUMU GENEL MÜDÜRÜNDEN MESAJ

Aynı şekilde daha önce planlanan programlar nedeniyle düğün merasimine katılamadığını üzülerek belirten Basın İlan Kurumu Genel Müdürü olarak Cavit Erkılınç, çiftçe bir ömür boyu mutluluklar diledi.

İBRAHİM TATLISES TELEFONLA BAĞLANDI

Türkücü İbrahim Tatlıses ise yoğun programları nedeniyle davetli olduğu düğüne katılamadığını belirterek Nurullah ve Fatma Gül çiftine mutluluklar dileyerek hayırlı olmasını istedi. Ayrıca telefonla Aras ailesini arayan Tatlıses, genç çifte ve ailesine selam ve sevgilerini iletti.

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ise hasta olduğunu ve tedavi gördüğü için düğün merasimine katılamadığını ifade etti.

GAZETECİLER DÜĞÜNDE HALAY ÇEKTİ

Nurullah ve Fatma Gül çiftinin düğününe katılan çok sayıda gazeteci ise düğünde halay çekerek düğüne renk kattı. Gazeteci Yaşar Aras’ın halay başı olduğu halayda Urfa Haber ve Ruha TV İmtiyaz sahibi Ahin Güneş, Meşale Gazetesi İmtiyaz sahibi Galip Demirli, Urfa Değişim Gazetesi’nden Mehmet Halhalli,  Mehmet Kırvar, Kader Topal ve Emine Kaya ile beraber çok sayıda gazeteci katıldı.

Düğün törenine Ak Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, Gazeteci Celal Çiftçi ve eşi Dilek Çiftçi, Basın İlan Müdürü Rıza Kara, İhlas Haber Ajansı Şanlıurfa temsilcisi Şinasi İnan, Baraj Gazetesi İmtiyaz sahibi Mehmet Ağaslan, Şanlıurfa Gazetesi imtiyaz sahibi Kamil Güler, Kanal Urfa Genel Müdürü Ferhat Özer, Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Mahmut Uçmak, Anadolu Ajansı’ndan Eşber Ayaydın, gazeteci Zeki Altundağ, Uğur Ekinci, Ömer Pınar, Zekeriya Tuna, Mehmet Kırvar ve çok sayıda gazeteci davete katıldı.

Yoğun programları nedeniyle düğüne katılamayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, MHP İl Başkan Yardımcısı Levent Kama ve MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ise çiçek göndererek çifte mutluluk diledi.

Haber: Mehmet Halhalli / Kader Topal

Urfa Değişim Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Aras Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat