Oksijen yerine toz soluyorlar

TAKİP ET

Şanlıurfa'da piknik yapmak için en fazla tercih edilen yeşil alanlardan biri olan Atatürk Ormanında yol çalışmalarının bir türlü bitmemesi vatandaşların temiz hava yerine toz, duman solumasına neden oluyor.

Şanlıurfa'da piknik yapmak için çok fazla yeşil alanlar bulunmadığından dolayı en büyük yeşil alanlardan biri olan Atatürk Ormanı, piknik yapan vatandaşlar tarafından daha çok tercih ediliyor. Hafta sonunda güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar piknik yapmak için Atatürk Ormanına akın etti. Ancak temiz hava solumak için Atatürk Ormanına gelen piknikseverler, bir türlü bitmeyen yol çalışmalarından dolayı temiz hava yerine toz dumanı soludu. 







Oksijenden çok toz duman mevcut

Atatürk Ormanında mevcut yolun genişletme ve kaldırım yapma çalışmaları başladı. Ancak bu çalışmaların bir türlü bitmemesi sonucu Atatürk Ormanı şantiyeye dönüştü. Yapımı devam eden yol çalışmaları nedeniyle ormanda oksijenden çok tozlu hava mevcut oluyor.







Kentin stresinden kaçarak ormanda piknik yapmak istediklerini fakat çalışmalar nedeniyle temiz hava yerine toz solumak zorunda kaldıklarını belirten piknikseverler, çalışmaların bir an önce sonuçlanmasını isteyerek, “Şanlıurfa'da özellikle uzun süren yağışlardan sonra sıcak hava fırsatını kaçırmak istemedik ve ormanda piknik yapmak için yola çıktık. Birçok alanda ücretsiz bir şekilde daha güzel piknik yapabilme olanağına sahip olmamıza rağmen oksijen üretmesi nedeniyle ormanı tercih ediyoruz. Fakat ne yazık ki uzun süredir başlanılan ve yapımı adeta yılan hikâyesine dönen ormandaki çalışmalar nedeniyle oksijen yerine tozlu hava solumak zorunda kalıyoruz. Bozuk olan yollar nedeniyle araçlarımızda da hasar oluşuyor. Atatürk ormanında yapılan bu çalışmaların bir an önce sonuçlanmasını ve ormanın eskisi gibi Şanlıurfalı piknikseverler için açılmasını istiyoruz.” şeklinde konuştular.



oksijen yerine toz soluyorlar Şanlıurfada piknik yapmak en büyük yeşil alanlardan biri olan atatürk ormanı temiz hava yerine toz dumanı soludu yapımı devam eden yol çalışmaları