Önce yap; sonra boz!

TAKİP ET

Karaköprü Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi kapsamında kilit taşı döşendikten sonra tekrar kazıldı. Kazılan alanın yeşillendirileceği belirtildi.

Şanlıurfa'da birçok çalışmanın planlı bir şekilde yapılmaması nedeniyle yapılanlar tekrar yıktırılıyor. Bu nedenle kentte bir türlü çalışmaların bitmemesinin yanı sıra yapılan israf da oldukça fazla oluyor. Vatandaşlar yap-yık çalışmalarına sürekli tepki göstermesine rağmen bu çalışmalar plansız bir şekilde yapılmaya devam ediyor.

Karaköprü Belediyesi tarafından da ilçeye bağlı Doğukent Mahallesi'nde çevre düzenlemesi yapılarak sokak parke taşı ile döşendi. Ancak çalışmalar bittikten sonra ekipler alanı tekrar kazdı. Yeni yapılan kilit taşının kaldırılarak yeşil alan olacağı belirtildi.

Plansız çalışmalara vatandaştan tepki geldi

Belediye ekiplerinin yapılan kilitli parke döşemesini tekrar bozmasına vatandaşlar tepki gösterdi. Çalışmaların sürekli bu halde olduğunu dile getiren mahalleliler, "Ekipler bir çalışma yaparken, onu defalarca bozuyorlar. Daha yeni yapılan sokakta madem yeşil alan yapılacaksa neden parke taşı döşendi. Belediye ekipleri, bu çalışmaları yaparken, boşa giden paraların vatandaşın cebinden çıktığını bilmiyorlar mı!" ifadelerini kullandılar.

 

 

doğukent mahallesi Önce yap; sonra boz! karaköprü belediyesi kilit taşı döşemesi Şanlıurfa haberler