Sürekli teşekkür eden muhtar bile isyan etti

TAKİP ET

Şanlıurfa'da etkili olan sağanak yağışla, birçok evi su bastı. Haliliye ilçesine bağlı Süleymaniye Mahallesi'nde evleri havuza dönen vatandaşlar, belediyeye tepki gösterdi. Sürekli çalışmalarıyla kurumlara teşekkür eden mahalle muhtarı da, bu kez sorun karşısında belediyeye isyan etti.

Şanlıurfa genelinde etkili olan sağanak yağışla birlikte dolunun yağması, yaşamı olumsuz etkiledi. Kırsal bölgelerde etkili olan dolu yağışı, ekinlere ve meyve ağaçlarına zarar verirken; merkez bölgede ise birçok mahalle su altında kaldı.

 

Sokaklar göle; evler havuza döndü

Ani bir şekilde başlayan sağanak yağış, birçok sokak ve caddeyi göle çevirdi. Rögar hatlarının da atık suyu tahliye etmede yetersiz kalması nedeniyle, evleri de su bastı. Evleri su basarak havuza dönen vatandaşlar kendilerini dışarı attı.

 



Süleymaniye Mahallesinde vatandaşlar belediyeye isyan etti

Haliliye ilçesine bağlı Süleymaniye Mahallesinde çevre mahallelerden gelen atık su birikti. Evleri yarıya kadar suya gömülen vatandaşlar, sorunu bir türlü gidermeyen Büyükşehir Belediyesi, Haliliye Belediyesi ve ŞUSKİ’ye adeta isyan etti.

 

Sürekli belediyeye teşekkür eden muhtar bu kez isyan etti

Mahallesindeki sorunlar nedeniyle sürekli ilgili kurumların kapısını çalan Süleymaniye Mahallesi Muhtarı Salih Dağ, sosyal medyada, yapılan çalışmalardan dolayı belediyeye sürekli teşekkür etmekle tanınıyordu. Ancak bu kez yaşanan sorun nedeniyle Muhtar Salih Dağ da ilgili yetkililere büyük tepki gösterdi. Konu ile ilgili açıklama yapan Muhtar Dağ, “Burada sürekli aynı sorun yaşanıyor. Defalarca belediye yetkililerine buraya çevre mahallelerden suyun aktığını söylemiştim. Ama bir türlü dinletemedim. Şimdi evler yarıya kadar su dolmuş. Halimiz ne olacak bilmiyorum.” ifadelerini kullandı.





Urfa Değişim

sürekli teşekkür eden muhtar bile isyan etti sokaklar göle; evler havuza döndü süleymaniye mahallesinde vatandaşlar belediyeye isyan etti sürekli belediyeye teşekkür eden muhtar bu kez isyan etti