Talihsiz kadın destek bekliyor!

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesinde annesinin evinde 5 çocukla yaşayan Filiz Kapar, deprem sonrası yaşadığı mağduriyeti gazetemize konuştu.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle hasar alan evden çıkan depremzede Filiz Kapar, 5 çocuğuyla birlikte annesinin evinde kalıyor. Eşinden 8 yıldır ayrılan Kapar, yaşadığı zor günleri gazetemize aktardı. Büyük oğlunun geçirdiği kaza nedeniyle çalışamadığını ifade eden kadın, yetkililerden yardım bekliyor.

Zor yaşam koşulları nedeniyle çocuklarının eğitim hayatından mahrum kaldığını ifade eden Kapar, sadece yardım olarak kira desteğini aldığını söyledi.

8 YILDIR EŞİMDEN AYRIYIM!

8 yıldan beridir eşinden ayrı yaşadığını söyleyen Filiz Kapar 5 çocuğa bakmakta zorlandığını geçimini sadece kira yardımı olarak aldığı maaşla yaptığını söyledi.

Filiz Kapar, “8 yıldır eşimden ayrıyım 5 çocukla annemin evinde yaşıyorum. Depremden dolayı kiralık olarak kaldığım ev hasar gördü ev sahibi bizleri evden çıkardı” dedi.

“ÇOCUKLARIM OKULA GİDEMİYOR”

Depremden sonra kiralık oturduğu evden çıkarıldığını söyleyen Filiz Kapar, evinden çıkarıldığı için çocuklarının okula gidemediğini eğitim haklarından mahrum kaldığını vurguladı.

Kapar, “Evden çıkarıldığım için çocuklarım okullarından mahrum kaldı. 19 yaşındaki oğlum geçirdiği feci kaza sonra çalışacak durumda değil. Sadece kira yardımı aldığım için başka bir yerde de çalışamıyorum” şeklinde konuştu.

“DIŞARDA KALDIM ANNEMİN EVİNE GELDİM!”

Maddi imkansızlıklardan dolayı kiralık eve çıkamadığını ve geçim kaynağının olmadığını söyleyen Filiz Kapar, uzun zamandan beri 5 çocuğuyla birlikte annesinde kaldığını belirtti.

Filiz Kapar, “Depremden sonra dışarda kaldım, bir oraya gidiyorum bir buraya çocuklarımla ortada kalmışım, evdeki eşyalarım çalındı. Uzun zamandan beridir annemle yaşıyorum” ifadesini kullandı.

Filiz Kapar Şanlıurfa Haliliye Bağlarbaşı Mahallesi