Tehlikeye aldırış etmeden su satıyorlar

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın en işlek arterlerinden olan SSK köprülü kavşağında para kazanmak için su satan çocuklar, tehlikeye bile aldırış etmiyorlar. Sürücülere su satmak isteyen çocuklar, hızlı geçen araçların önüne atlıyorlar.

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa’da çocuklar, tehlikeye aldırış etmeden ekmek parası kazamaya çalışıyorlar. Birçok caddede ve karayolunda para kazanmak için mendil, simit ya da su satan çocuklar, araçların hızlarına bile aldırış etmeden tehlikeli hareketler sergiliyorlar.

Trafik yoğunluğunun yaşandığı kavşaklarda duran araçlara yanaşan çocuklar, sürücülere soğuk su satmaya çalışıyorlar.







Trafik akışının yoğun olduğu SSK köprülü kavşağında da bekleyen çocuklar, trafik ışıklarında duran araçlara yaklaşarak sürücülere su uzatıyorlar. Tehlikeye aldırış etmeyen çocuklar, trafik ışıklarında bekleyen araçların arasına girerek ellerindeki su şişelerini sürücülere satmaya çalışırken, sürücülere de zor anlar yaşatıyorlar.

Para kazanmak için caddede araçların arasına giren çocuklar, çoğu kez seyir halinde olan araçlara da yaklaşıyorlar. Çevredeki vatandaşların uyarılarına rağmen çocuklar tehlikeli hareketlere devam ediyor.

 

tehlikeye aldırış etmeden su satıyorlar Şanlıurfa ın en işlek arterlerinden olan ssk köprülü kavşağı sürücülere su satmak isteyen çocuklar trafik yoğunluğunun yaşandığı kavşaklarda