Trambüs, bu kez mizah konusu oldu

TAKİP ET

Sürekli ertelenen ve adeta yılan hikayesine dönen Şanlıurfa'nın en önemli projelerinde biri olan trambüs, mizah penceresine de konu oldu. Trambüsün bir türlü gelmemesinin geçerli bir sebebi olmazken, konu ile ilgili çizilen karikatürde trambüsün keyfi olarak Şanlıurfa'ya gelmek istemediği vurgulandı.

Şanlıurfa'nın birçok projesi gibi trambüs projesi de zaman aşımına uğrayarak adeta yılan hikayesine döndü. 2018 yılında gelmesi belirlenen Şanlıurfa'nın en önemli projelerinden biri olan trambüs bir yıldan fazla olmasına rağmen halen bitirilmedi. Bunun üzerine yetkililer sürekli gerekçe göstererek trambüsün ertelendiğini belirtse de belirlenen bu tarihlerde de trambüs bir türlü faaliyete girmedi. Sürekli zaman aşımına uğrayan trambüsün en son 15 Ekim 2019 tarihinde getirileceği açıklanırken, bu tarihin geçmesine rağmen halen proje ile ilgili herhangi bir gelişme olmadı.

 

Karikatürde yer aldı

Trambüsün sürekli ertelenmesi vatandaşların tepkisine neden olurken, gazetemizin mizah köşesini karikatürleriyle süsleyen Alper Tekin Öncel, karikatür köşesine trambüsü taşıdı. Öncel'in çizdiği karikatürde trambüse 4 kez iptal olduğu, neden gelmediği sorusunun sorulması üzerine, trambüs ise "Sizene! keyfim bilir." cevabını veriyor.  



trambüs bu kez mizah konusu oldu sürekli ertelenen ve adeta yılan hikayesine dönen Şanlıurfa ın karikatürde yer aldı bunun üzerine yetkililer sürekli gerekçe göstererek trambüsün