Urfa'da 1 Mayıs yoğunluğu

TAKİP ET

1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarının Şanlıurfa'da yapılması nedeniyle Türkiye'nin dört bir yanından vatandaşlar, Şanlıurfa'ya akın etti. Balıklıgöl ve çevresinde yaşanan yoğunluk adeta iğne atsan yere düşmez deyimini hatırlattı.

Turizm sezonunun başlamasıyla Şanlıurfa'da neredeyse her gün yoğunluk yaşanıyor. Göbeklitepe'yi görmeye gelen ziyaretçilerin oluşturduğu yoğunluk 1 Mayıs İşçi Bayramının Şanlıurfa'da kutlanması yaşanan yoğunluğu daha da artırdı. Öyle ki Balıklıgöl ve çevresinde iğne atsan yere düşmez deyimini hatırlatacak kadar kalabalık oluştu.







Alışveriş için kuyruğa girdiler

Şanlıurfa'ya gelen ziyaretçiler en çok esnafları sevindirdi. Şanlıurfa'ya özgü hediyelik eşya almak için alışveriş yapan ziyaretçiler, tarihi yapıları da gezdi. Şanlıurfa'ya özgü ciğer ve yöresel yemek için ziyaretçiler adeta kuyruk oluşturdu.







Ziyaretçilerin Şanlıurfa'ya akın etmesi ile ilgili konuşan esnaflar, "Şanlıurfa'da yaşanan bu yoğunluk bizi oldukça memnun ediyor. Önceki yıllarda neredeyse hiç ziyaretçi gelmeyen Şanlıurfa, şu anda yerli ve yabancı turistlerin en fazla tercih ettiği kent oldu. Bu manzaralardan çok memnun kaldık. Şanlıurfa'da etkinliklerin düzenlenmesinin devam etmesi bizi daha çok mutlu eder." ifadelerini kullandılar.

 

urfada 1 mayıs yoğunluğu turizm sezonunun başlamasıyla Şanlıurfada alışveriş için kuyruğa girdiler balıklıgöl ve çevresinde iğne atsan yere düşmez Şanlıurfaya özgü hediyelik eşya almak için alışveriş yapan ziyaretçiler