Uzun'dan dolayı tepkiler büyüyor!

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte davet edilen ve  3 Mart Çarşamba Günü Şair Nabi Dijital Sinema Salonunda  konferans verecek olan Yazar Abdurrahman Uzun'a tepkiler çığ gibi büyüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından kentte konferans vermesi için davet edilen Abdurrahman Uzun şehre gelmeden vatandaşlar tepki göstermeye başladı.Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesinde yayınlanan davetiye posteri altına yorum yapan vatandaşlar Abdurrahman Uzun’a verilecek paranın israf olduğunu söyledi.

“ÇALINTI KİTAP YAZARI”

Şanlıurfa’ya gelecek olan ünlü yazar ve siyaset bilimcisi Abdurrahman Uzun hakkında büyük bir iddia ortaya atan Muhammed Reşat Güneş “150 sayfalık (Ç)alıntı bir tane kitapla nasıl yazar olunuyor? Ha pardon yandaş olduğunu unuttum bir an”

ESKİ MECLİS ÜYESİ KÜPLERE BİNDİ!

Şanlıurfa’nın eski meclis üyesi Mehmet Cafer  Abdurrahman Uzun’a verilecek paranın vatandaşların vergisinde olmasının doğru olmadığını vergiden verildiği halde hakkını helal etmediğini ifade etti.

Mehmet Cafer “bu adam akp trolü nereden araştırmacı olmuş.? bu adamın uçak bileti konaklaması ve ödenecek ücretini bizlerin vergisi ile ödeyeceksiniz yazıktır günahtır vebaldir. Urfa'nın bir tek kuruşu bu trole giderse haram ve zıkkım olsun. ve buna vesile olan yöneticilerede haram olsun.” İfadesini kullandı.

VERGİLER İLE MASRAFLAR ÖDENMESİN

Abdurrahman Uzun’un belediye bütçesinden masraflarının karşılanmasına tepki gösteren Şaban Avadın  da “akp li bir trolü getirip vergilerimizle masrafını karşılayacaksınız. Haram,zıkkım olsun” şeklinde konuştu.

“İNŞALLAH BELEDİYE BÜTCESİNDEN ÖDEME YAPMACAKSINIZ”

Abdurrahman Uzun’un hiçbir konuda uzman olmadığını ileri süren Ömer Ayaydın “Birinin konferans vermek için bir konunun uzmanı olması gerekir. Bu, hangi konuda uzmanlık yapıyor? İsminin önünde bir titri bile yok. İnşallah Şanlıurfalı’lara hizmet için gönderilen belediye bütçesinden bu şahsa bir bedel ödemiyorsunuzdur.” Dedi.

KOMBİ HATIRLATMASI!

Abdurrahman Uzun’un yıllar önce çıktığı televizyon programında 2023’de doğalgaz bedava olacak söylemini hatırlatan Emre Kutlu de”Araştırmacı yazar ve siyaseti takip eden insan oda bir siyaset uzmanı aynı zamanda da sosyal medya içerik uzmanı açın kombileri yaz ayıda olsa havalar sıcakta olsa sonuna kadar yakın kombileri gaz patronuyuz Cenab-ı hak bize gaz nimetini verdi” şeklinde tepki gösterdi.

ZEYNEL BAŞKAN ÖNERİSİ

Abdurrahman Uzun’a verilecek bütçenin doğru olmadığını söyleyen Ahmet Kırlı bunun yerine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün konferans yapmasının daha uygun olduğunu belirti  Ahmet Kırlı “Sayın başkanım verdiğiniz paraya yazık siz çıkın konuşun daha faydalı olursunuz.” Dedi.

Uzun Abdurrahman Şanlıurfa