Vatandaş milletvekillerine ateş püskürdü

TAKİP ET

Milletvekilleri seçime kısa bir süre kala Şanlıurfa'da vatandaş ve esnafın sıkıntılarını dinlemeye başladı. Gazetemizin mikrofonlarına konuşan vatandaşlar, Urfa vekillerinin sadece kendi ceplerini düşündüğünü iddia etti. Memlekete bir faydaları olmadığını ileri süren vatandaşlar, vekillerin vatandaşa iş imkanı sağlamasını istediler.

Yaşanan ekonomik sorunlarına çözüm bulamaya çalışan iktidar süreci kendi lehine çevirmek için sahaya inerek vatandaşların sorunlarını dinlemeye başladı. Muhalefet partileri sahada sürekli halkın nabzını ölçmeye devam ediyor. İşsizliğin had safhada olduğu kentte yatırımların olmaması nedeniyle vatandaşlar ekmek parası için çevre illere işçi olarak gidiyor. Yüksek enflasyon nedeniyle A’dan Z’ye her şeye zam gelmesi nedeniyle vatandaş karamsar bir ruh haline girdi. Vekillerin kente bir faydası olmadığını ileri süren vatandaşlar, “Hiçbiri çalışmıyor. Ha zengin olursan yanında sana çalışır ama gariban olursan çalışmazlar fayda sağlamazlar sana” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla sahalara inen Urfalı vekiller halktan yeteri kadar destek alamadı. Şanlıurfalı vekillerin sahaya inmesini değerlendiren vatandaşlar zor zamanda yanında bulmadıkları vekillerin oy için tekrar bize gelmesine sert bir dille tepki gösterdi.

URFALI VEKİLERİN GÖZÜNÜ TOPRAK DOYURUR!

Urfa Değişim Gazetesinin mikrofonuna konuşan Mehmet Karacadağ sokaktan gecen bir insanı vekil olarak Ankara’ya yollasak şu an ki vekillerden daha fazla katkı sağlayacağını iddia etti.

Karacadağ “ Sokaktan gecen birisini milletvekili seçsem bana daha fazla faydası olur. Kendi memleketine faydası olmayan vekiller vatana mı faydası olacak. Hiçbiri çalışmıyor. Ha zengin olursan yanında sana çalışır ama gariban olursan çalışmazlar fayda sağlamazlar sana. Bizim vekillerin gözü aç. Göz aç olan doyar mı doymaz. Bizim vekillerin gözünü ancak toprak doyurur. Başka bir şey demiyorum” İfadelerini kullandı.

URFALI VEKİLLERİ GÖRMEDİK DUYMADIK BİLMİYORUZ!

Şanlıurfalı vekilleri tanımadığını söyleyen Murat Dereli vekillerin sadece kendi menfaat ve çıkarları doğrultusunda hareket ettiklerini ileri sürdü.

Dereli sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz Şanlıurfa’da hiçbir vekili tanımıyoruz ki sahaya çıktıklarını görelim. Daha Urfalı vekillerin ismini duymadık şu ana kadar. Ne iş yaptıklarını da bilmiyoruz. Vekilleri tanımıyoruz başarılarını görmedik. Hepsi yeme içme derdine düşmüş” dedi.

VEKİLLER PROJE ÜRETSİN GEZMESİNLER

Şanlıurfalı vekillerin gezmesinin bir anlamı olmadığını söyleyen Cengiz Keskinbıçak dolaşmak yerine vatandaşa iş imkânları sağlamasını istedi.

Halkın içinde gezmekle halkın karnı doymadığını belirten Cengiz Keskinbıcak “Halkın sıkıntısı olduğu zamanlar halkın içinde dolaşmayan vekiller son zamanlarda seçim dönemine girilmesiyle artık halkın içine karışmaya başladılar.

Milletvekillerin eğer gayesi millet ise yaptıkları çalışmalar ile bunu gösterirler. Gezip dolaşmak fayda vermiyor vatandaşa. Şanlıurfa için güzel projeler oluşturmaları gerekiyor. İşsizliğe bir çare bulmaları gerekiyor. Oy zamanı sahaya inen vekiller hiç inmesinler bence çünkü halk artık yemiyor bazı şeyleri. Halkın cebine dokunuldu. Ve halk bunun cevabını da sert bir şekilde vereceğini düşünüyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Şanlıurfa milletvekilleri