Vekil Cevheri'den muhalefeti kızdıracak sözler

TAKİP ET

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri Urfa Değişim Gazetesine özel verdiği röportajda ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

2023 Genel Seçimlere kısa bir süre kala seçmene seslenen Cevheri, vatandaşlar çocukların eline kalem verenleri mi yoksa çocukların eline silah verip dağa yollayanları mı destekleyecekler dedi. Şanlıurfa ve ülke gündemine dair konuşan Vekil Cevheri, 2023 seçimlerine dair fikrini söyledi.

Vekil Cevheri yaptığı açıklamada, 2023 Genel Seçimleri için şu şekilde vatandaşlardan oy istedi: "Çünkü biz inşa edeniz, biz yapanız biz onarınız, biz yıkan veya öldüren değiliz. Biz çocuklarımızın eline gelen verenleriz. Minibüslere bindirip okula götüren bir düşüncenin bir misyonun devamıyız.

Biz çocukların eline silah verip dağa götüren bir zihniyete karşıyız. Millet bu tercihi yapacaktır. Çocukların eline silah veren bir zihniyet mi? Yoksa kalem verip okula götürüp gelin bu ülkenin gelişmesinde kalkındırmasında ihtiyaç var diyenlere mi destek verecekler bu net bir şekilde ortaya çıkacaktır.

Ben her zaman Şanlıurfalıların ve Türkiye insanının sağduyulu davranıp Ak Parti’ye destek vereceklerini inanıyorum.”

Cevheri Sondakika Urfa Haberler