Vurdumduymazlık, yöneticileri isyan ettirdi

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde çöp konteynırlarının bulunmasına rağmen vatandaşların çöplerini yere atmasına belediye yönetimini adeta isyan etti. Temizlik işleri yöneticileri vatandaşları daha duyarlı davranmaya davet etti.

Şanlıurfa'da birçok sorunun nedeni yetkililerin görevlerini yapmaması olarak görülürken, vatandaşların çoğu kez üzerine düşen görevi yapmaması da birtakım sorunların meydana gelmesine neden oluyor. Özellikle kural tanımayan sürücülerin araçlarını gelişigüzel park etmesi trafik sorunlarını meydana getirirken, esnafların işyerlerinin dışına malzeme indirmesi de vatandaşların kaldırımı kullanma sorununu oluşturuyor. Denetimlerin yapılmaması gerekçe gösterilerek yetkililer sorumlu bulunurken, vatandaşların birçok yerde kuralsız davranmaları da denetimleri yetersiz bırakıyor.  



 



Suruç'ta çöpler konteynıra değil, yere atılıyor

Suruç ilçesinin birçok mahallesinde konteynır olmasına rağmen çöpler yerlere, kaldırımlara ve caddelere atılıyor. Suruç Belediyesi yönetimi yaşanılan bu durum ile ilgili birçok kez uyarılarda bulunsa da çöpler yerlere atılmaya devam ediliyor. Bu nedenle temizlik konusunda farkındalık oluşturmak isteyen belediye yönetimi, geçtiğimiz günlerde personellerle birlikte çöp toplama kampanyası başlattı. Ancak çöplerin halen yerlere atılması, bu kampanyanın etkisinin olmadığını gösteriyor.

 

Belediye vatandaşları duyarlı davranmaya davet etti

Suruç Sanayi Sitesinde bulunan çöp konteynırları boş kalmasına rağmen çöpler yerlere atıldı. Konteynırlar boşken yerlerde oluşan çöp yığınları çevreye kötü görüntü ve koku bırakırken, bu durum belediye yönetimi tarafından eleştirildi. İlçeye yakışmayan görüntüyü sosyal medyadan paylaşan Suruç Belediyesi temizlik işleri müdürlüğü yöneticileri, vatandaşları daha duyarlı davranmaya davet etti.

 

vurdumduymazlık yöneticileri isyan ettirdi Şanlıurfa ın suruç ilçesinde çöp konteynırları vatandaşların çoğu kez üzerine düşen görevi yapmaması kuralsız davranmaları da denetimleri yetersiz bırakıyor