Şanlıurfa Pazarcılar Derneği bugüne yeni başkanını seçmek için kongreye gitti. Derneğin başkanlık seçiminde Halil Keser, İbrahim Halil Yüksekyayla, Murat Ayten ve İsmail Taş divan başkanlığında görev aldı.
Sayı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan seçim daha sonra oylama sürecine girdi. Mevcut Başkan Hacı Keser’in aday olduğu tek liste seçiminde başka aday çıkmadı. 98 kişinin oy kullandığı seçimde Hacı Keser yeniden görev tazeledi.
Bu görevi kendisine tekrardan veren esnafa teşekkür eden Şanlıurfa Pazarcılar Derneği Başkanı Hacı Keser, Urfa Değişim TV mikrofonlarına konuştu.Hacı Keser yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Tek liste ile seçime girdik. Seçimle görevimizi tazeledik. Bana bu görevi tekrar veren esnafımıza teşekkür ederim. Rakip olmadığı için tek liste ile gittik ve 98 oyun tamamını aldım. Herkese teşekkür ederim” dedi.
Şanlıurfa Pazarcılar Derneği Yönetim kuruluBaşkan: Hacı KeserAsil Üyeler:Hacı KeserEyyüp KeserSinan Keserİsmail TaşMehmet ÖlmezHasan İzgünCuma Keser
Denetleme Kurulu Asil ÜyelerHalil KeserMurat Aytenİ.Halil Yüksekyayla



